Könyvek, avagy a világ nyolcadik csodái!

Becca Fitzpatrick

https://www.scribd.com/doc/96515519/Becca-Fitzpatrick-Silence-22-Fejezetig (Silence)
Vasas Krisztának köszönhetően it van a Silence (teljes könyv) 

Becca_Fitzpatrick_Crescendo.pdf (1,7 MB) <--- Silence
Fitzpatrick-Csitt-Csitt.pdf (1,8 MB)
Becca_Fitzpatrick-Cresccendo-rajongoi-forditas.pdf (761,2 kB) (magyar!!)
Eddig csak az angol változata volt fönt a Crescendonak, de én nagyon ász vagyok és meg van a magyar változat is ;D 
Az első könyvról meg: WOW Váratlan fordulatok, jó pasik,  szerelem, és izgalom van benne vegyítve egy kis fantáziával (bukott illetve sima angyalok) Ezt a könyvet csak ajlani tudom,nem hiszem, hogy bárkinek is negatív véleménye lenne a könyvről!
Készüljetek föl, mert nem tudjátok majd letenni ;)

Fülszövegek

Csitt, csitt

EGY SZENT ESKÜ. EGY BUKOTT ANGYAL. EGY TILTOTT SZERELEM. A romantika nem szerepelt Nora Grey tervei között. Az iskolában egy sráchoz sem vonzódott különösebben, akármennyire is próbálta erőltetni legjobb barátnője, Vee. Aztán feltűnt Folt. Simulékony mosolyával és tekintetével, amivel mintha a lány veséjébe látna, Folt legjobb belátása ellenére is vonzza Norát. Azonban néhány rémisztő találkozás után Nora már nem tudja, kiben bízzon. Úgy tűnik, Folt mindenhol ott van, ahol ő is, és többet tud róla, mint a legközelebbi barátai. Nora nem tudja eldönteni, hogy a fiú karjaiba kellene-e omlania vagy inkább menekülni és elrejtőzni előle. És mikor megpróbál válaszokat találni, egy olyan igazságot fedez fel, ami sokkal nyugtalanítóbb, mint amit Folt közelsége okoz. Végül egy ősi csata közepén találja magát, halhatatlanok és bukottak között és mikor arra kerül a sor, hogy ki mellé álljon, a rossz választás Nora életébe kerül.

Crescendo:

"A Csitt, csitt-ben tobzódnak a bukott angyalok, félangyal leszármazottaik és az ő gyermekeik, mindezt sűrű szexuális feszültség fűszerezi, tovább fokozva az izgalmakat" - (mtv.com) "Borzongató kezdés" - (Kirkus Reviews) "Letehetetlen, olvastatja magát." - (Girls' Life magaziné) "Magával ragadó szórakozás... A paranormális románc hívei el lesznek ragadtatva." - (Publishers Weekly) "A Csitt, Csitt légköre egészen egyedi. Ha az én középiskolás koromban is ilyen étvágygerjesztőén veszedelmesek lettek volna a fiúk, mint Folt, sosem akartam volna leérettségizni." - (Sandra Brown, sikerkönyv-író)

 

-Admin

Szavazás

Melyik tetszett jobban??

© 2012 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode