Könyvek, avagy a világ nyolcadik csodái!

Alex Flinn

Alex Flinn - A kiss in time - Csók pont jókor.pdf (1,4 MB) (magyar)
Alex_Flinn_-_A_szornyszivu.pdf (1,3 MB)
Alex_Flinn_-_Diva.pdf (1,2 MB)

Sajnos ebből a háromból csak 2 magyar, de folyamatosan bújom a netet és keresem nektek a kimaradt könyvet ;)

Fülszövegek:

A szörnyszívű

„Ínycsiklandó szerelmi történet…az örök romantikusok a világ minden részén élvezni fogják” – Anette Curtis Klause, a Vér és csokoládé szerzője. 

Egy szörnyeteg. Nem farkas vagy medve, gorilla vagy kutya, hanem egy teljesen új faj, ami két lábon jár – egy karmos-agyaras teremtmény, akinek minden testrészét sűrű szőr fedi. 
Azt hiszik, ez egy tündérmese? Nincs olyan szerencsém. New York Cityben vagyunk. És a jelenről beszélek. Nem baleset ért, és nem valami betegség támadott meg. De örökre ilyen torz maradok, hacsak meg nem sikerül törnöm az átkot. 
Igen, az átkot, amit az irodalomórámra járó boszorkány bocsátott rám. 
Hogy miért változtatott szörnyeteggé, aki nappal elrejtőzik, éjszaka pedig az utcákon settenkedik? Elárulom. Elmesélem, milyen voltam Kyle Kingsburyként, olyasvalakiként, aki mindenki lenni szeretne, gazdagon, tökéletes külsővel és tökéletes élettel. Utána elmesélem, hogy váltam tökéletesen…szörnyeteggé.

A Kiss In The Time:

angol:
Talia fell under a spell . . . . Jack broke the curse. 
I was told to beware the accursed spindle, but it was so enchanting, so hypnotic. . . . 
I was looking for a little adventure the day I ditched my tour group. But finding a comatose town, with a hot-looking chick asleep in it, was so not what I had in mind. 
I awakened in the same place but in another time - to a stranger's soft kisS. 
I couldn't help kisSing her. Sometimes you just have to kisS someone. I didn't know this would happen. 
Now I am in dire trouble because my father, the king, says I have brought ruin upon our country. I have no choice but to run away with this commoner! 
Now I'm stuck with a bratty princess and a trunk full of her jewels. . . . The good news: My parents will freak! 
Think you have dating issues? Try locking lips with a snoozing stunner who turns out to be 316 years old. Can a kisS transcend all - even time?

magyar:

 

Taliát egy átok sújtja… Jack megtöri az átkot. 
Mondták nekem, hogy óvakodjak attól az átkozott orsótól, de ez annyira elbűvölő volt, annyira hipnotikus… 
Aznap csak egy kis kalandra vágytam, ezért léptem meg a turistacsoporttól. De találni egy kómában lévő várost, benne egy állati dögösen kinéző, alvó kiscsajjal, na ez nem éppen az volt, amire számítottam. 
Ugyanott ébredtem, de egy egészen más időben – egy vadidegen csókja ébresztett fel. 
Én nem azért csókoltam meg, hogy segítsek rajta. Néha csak úgy csókolózik az ember. 
Nem tudtam, hogy aztán ez fog történni. Most aztán alaposan benne vagyok a pácban, mivel az apám, a király engem okol, hogy romlásba döntöttem az országunkat. Nincs más választásom, mint elszökni innen, méghozzá ezzel a közemberrel! 
Most aztán jól megszívtam: itt van a nyakamon ez a gügye királykisasszony, plusz a bőröndje, tele az ékszereivel… Az egyetlen jó hír: a szüleim totál ki lesznek kattanva!

 

Képzeld el, hogy párkapcsolati gondjaid vannak. Aztán zárd az ajkad egy kábultan szunyókáló egyénéhez, akiről aztán kiderül, hogy idestova 316 éves az illető. Vajon egy csók átsegíthet mindenen – akár az időn is?

Diva

angol:
For most people, the word "diva" means brilliant, talented, over-the-top, and glamorous. I, however, seemed to be trapped in the not-very-glamorous life of a cheerleader wannabe with serious ex-boyfriend issues and a permanent yo-yo diet. At least until the day I auditioned for Miami High School of the Arts—and got in! All I had to do was convince my mother, the cosmetics salesperson with epically bad taste in clothes and men, that going downtown to hang with the music geeks was a good idea. I had to blackmail her to be able to do it, but I'm here—a diva-in-training—and I'm not so sure I can cut it. Now what? 

Szavazás

Melyik a kedvenc könyvetek Alex Flinn-től??

© 2012 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode